Noutăţi
>>>

  HATHOR - cine credea ca black-erii gălăţeni au dispărut se inşeala, au găsit alţi oameni in locul celor plecaţi (sau daţi afară ) şi repetă intens ( pe scule noi, aduse din afara) la realizarea mult-aşteptatului album de debut numit "Ancient". Din surse oficiale va anunţ ca ambalajul produsului va sparge tot ce a aparut pe piaţa noastra pnă acum, evident din cate stim cu toţii, şi muzica lor sparge multe guri si capete!!!

>>>   WEB - inimosii metalişti de la malul marii au definitivat de ceva vreme albumul de debut dar nu pot trece la multiplicarea lui din motive financiare. Poate ii ajută cineva cu suflet mare si dare de mna (cica le-ar trebui vreo 6.000.000. lei !). Sincer vorbind, dacă caştig procesul in care sunt băgat (asta-i alta poveste interesantă!!!) cred că ma ofer eu sa-i ajut dar trebuie sa mai aibe ceva răbdare. Poate pnă atunci primesc şi eu un CD cu ei (?)
>>>   ARGUS vor intra n studio pentru imprimarea unui nou album. Cu aceasta ocazie va fi imprimată şi o piesa Fogland pentru compilaţia Radical Conflict.
>>>   MARSYAS, gothici bucuresteni cauta vocalist.  Relaţii suplimentare la marsyas_managment@yahoo.com. Personal le urez sorti de izbanda dar e destul de greu!!!

>>>

 

  TAINE - urez personal "La Mulţi Ani" pe această cale techno-trash-death-erilor de la capitală si sper să mai avem măcar ncă 10 ani de "taine" de acum incolo.  Şi poate işi fac mila de mine şi-mi trimit tricoul promis ( contra cost evident !)

>>>   STONE FICTION - ati auzit de genul "stoner rock"? Ei bine, timişorenii aceştia ne pregătesc un asemenea material (album de debut) numit "Stagnant". Caută, cică, si ei un producator serios ( păi daca ai banii normal că esti luat drept serios dar nu este aşa intotdeauna, aşa că eu daca nu am banii sar din schema, nu ?) Oricum, consultnd catalogul meu veţi vedea ca trupa mai are un demo pe care vi-l ofer cu certitudinea că măcar atat pot face si eu pentru ei.
 
>>> RADICAL CONFLICT va colabora cu o trupă tnără,  MOURNING WINTER
>>> FOGLAND pregateste un nou album... Detalii in curand.
>>> GRENJAR (Norvegia) cu demoul 'Naar Skogen Lokker' va fi si pe piata din Romania datorita Radical Conflict. In curand!

>>>

AGARTHA 'ZINE #1 este disponibila! Interviuri cu: GOD, VEPRES, BUCOVINA, VOKODLOK, MAY RESULT, INTERITUS DEI, Bestial Darkness Distro

>>> CDul FOGLAND 'Znaman' poate fi comandat la Radical Conflict la pretul de 80.000 lei